От доста време искам да стартирам блог, който по някакъв начин да помага на хората. Чудех се обаче дали да е нещо свързано с работата ми – SEO, CRO, маркетинг и тн или да е по-скоро за личностно развитие и отношение към околните.

Реших, че няма да си поставям граници и ще пиша за нещата, които ме вдъхновяват. Също така няма да си поставям задължителни срокове от типа на “една статия на седмица”, а ще пиша, когато имам нещо смислено да кажа. От пълнеж смисъл няма.

Това, което ще ви обещая, е да ви давам реални примери и до колкото е възможно практични съвети, за да мога да съм ви максимално полезна.

Защо избрах да поддържам блог?

  • аз съм от тази порода, която все иска да помога, та ако успея някак да помогна на поне двама – трима, ще съм много щастлива.
  • искам хората да са щастливи. Може и да е наивно, ноооо съм решила да направя каквото мога по въпроса
  • иска ми се да съм подкрепа за всички, които не си вярват достатъчно и да съм този “ритник отзад”, който да ви даде нужната мотивация, за да излезете от комфортната си зона и да постигате мечтите си.
  • дори си имаме фейсбук група за позитивни и готини хора и си правим срещи от време на време. Можете да се присъедините тук 

Големите промени започват с малки стъпчици, така че Find Your Inner Sunshine and Grow

GROW-Model