От доста време искам да стартирам блог, който по някакъв начин да помага на хората. Чудех се обаче дали да е нещо свързано с работата ми – SEO, CRO и тн или да е по-скоро за личностно развитие и отношение към околните.

Спрях се на второто. Освен личностното развитие обаче смятам да засегна и проблеми, които виждам ежедневно покрай мен и главно в работна атмосфера. Теми за комуникация, организиране на времето и задачите, мениджърство и мотивация, начин на мислене, подход към конкретни проблеми и всичко свързано. Тъжно ми е като гледам, че малко хора се замислят над тези неща.

Далеч не обещавам, че ще се придържам само към тези теми. Емоционална съм и често ще се случва да коментирам нещо, което ми е направило впечатление. Това, което ще ви обещая е да ви давам реални примери и до колкото е възможно практични съвети.

Защо си избрах да пиша за това ли?

  • темите са ми много интересни
  • ако се заформят дискусии след постовете ще обменяме опит, които би бил полезен за всички
  • ако успея някак да помогна на поне двама – трима, ще съм много щастлива.
  • иска ми се някак българските фирми да станат едно по-приятно място за работа, свързано с по-малко нерви и повече с развитие. Няма нищо по-хубаво от това да ходиш на работа с желание.

Големите промени започват с малки стъпчици, така че Find Your Inner Sunshine and Grow

GROW-Model